Van de de Perspers van de afval gebruikte de Plastic Fles het Kartonhooipers de Persmachine van Perskleren

1 REEKS
MOQ
$4,100.00(1 - 1 Sets) $3,950.00(>=2 Sets)
Prijs
Van de de Perspers van de afval gebruikte de Plastic Fles het Kartonhooipers de Persmachine van Perskleren
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Garantie: 1 jaar
Type: andere
Toepasselijke Industrie: Productieinstallatie
Toonzaalplaats: Niets
Video uitgaand-inspectie: Verstrekt
Het Rapport van de machinestest: Verstrekt
Marketing Type: Nieuw Product 2020
Garantie van kerncomponenten: 1 jaar
Kerncomponenten: Lager, Motor
Voorwaarde: Nieuw
Toepassing: Chemische goederen, Medisch, Machines & Hardware, KLEDING, Textiel
Verpakkend Type: Kartons, Flessen, Zakken, Film, geval, als eis van klanten
Verpakkingsmateriaal: Plastiek, Document, Metaal, Hout
Automatische Rang: Halfautomatisch
Gedreven Type: Hydraulisch
Voltage: 380V
Macht: 7.5kw
Gewicht: 1,5 kg
Afmeting (l*w*h): L1300*W800*H3000mm
Zeer belangrijke Verkopende Punten: Gemakkelijk te werken
Capaciteit: 1.5-2t/h
Model: YX30T
Functie: Hay Baler
Kleur: Als uw Verzoek
Gebruik: KompresPapierafval
Machinetype: Verticale Hydraulisch
Na de Garantiedienst: Videotechnische ondersteuning, Gebiedsonderhoud en de reparatiedienst
Lokale Service   Plaats: Niets
Verleende naverkoop de Dienst: Gebiedsonderhoud en de reparatiedienst
Certificering: CE
Basis informatie
Certificering: CE
Modelnummer: YX30T
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Productomschrijving
Productomschrijving

Verticale Hydraulische Pers

De verticale hydraulische pers is geschikt voor papierafval verpakking, katoenen verpakking, kleding verpakking, stro verpakking, plastic verpakking, wol verpakking, rekupereerbare huisvuil verpakking, en kan ook voor katoen, wol worden gebruikt, papierafvaldozen, afvalkarton, garen, plastiek, Doek, geweven zakken, gebreid fluweel, zakken, zijde, hop, plastic zakken verspillen, en ander licht schuim, wordt losse materialen samengeperst en verpakt.
Model
YX30T
YX60T
YX80T
YX100T
Druk
30T
60T
80T
100T
Motor
7.5KW
11KW
15KW
18.5KW
Bundelgrootte (mm)
890*610*500-1100
900*610*500-1100
1600-1700*1200*3500
1300*800*3000
Capaciteit
1.5-2T/H
2-2.5T/H
2.5-3T
3-3.5T
Machinegrootte (mm)
1200-1300*800*3000
1500*1000*3000
1300*800*3000
1300*800*3000
Pakketgrootte
4CBM
7.590CBM
8CBM
9CBM
Het eindproduct is compact, keurig, en mooi, kan vervoerskosten zeer drukken, is een katoenen productiegebied, een textielonderneming, Kledingstukfabrieken, afvalmateriaal recyclingsposten, en andere lichte hulpmiddelen van de industriële ondernemingen essentiële productie.
Machinedetails
De verticale die Pers pakt machines in door riemen aan het smelten van thermische gevolgen of behandelde knoop en andere materialen worden aangesloten. De rol van het materiaal is plastic die band dicht bij de oppervlakte van de vastgebonden pakketten te maken wordt gebonden ervoor zorgen, die dat de pakketten niet verspreid tijdens vervoer en opslag zijn, terwijl bundelen ook keurig en proper is.
Zuivere Kopermotor
Sterke macht, duurzame, snelle hittedissipatie die, hoog rendement, de vlotte verrichting van de pers verzekeren.
De Pomp van de toestelolie
groot stroomtarief, weerstand op hoge temperatuur, snelle olielevering, geen slijtage tijdens verrichting, 8 het aanhalen schroeven met hoge weerstand van klasse 8,8 om olielekkage te verhinderen.
Delixi Elektrische Doos
Chint/facultatieve de distributiedoos van Delixi, gebrek aan duurzaam fasebescherming.
Kader het Verhogen
De hoogte van het dooskader wordt verhoogd 15 cm, dat onder druk sterk en stabiel en duurzaam is.
Chrome geplateerde Oliecilinder
De oliecilinder wordt gemaakt van het proces van het chroomplateren, duurzaam, zonder roest, geen olielekkage.
Het Procédé van het verbeteringslassen
De gehele machine is stevig en duurzaam, zonder lassen, geen misvorming, vermenselijkt ontwerp U-vormig antiblokkeerslot.
Verpakking & het Verschepen
Pakaging en het Verschepen
1. Alle machines zullen eerst omhoog met plastic film worden verpakt. 2. De plastic filmzak verpakte machine, volgens de grootte en het gewicht om een houten of ijzerdoos te maken breng een machine aan en bevestigde de doos na lading. (Het doosmateriaal kan als uw vereisten worden gemaakt) 3. De machinedelen moeten in een vaste container worden gezet, zouden goed moeten worden bevestigd, tenzij botsing en slijtage, of worden verloren.
Klantenlof
Onze producten worden uitgevoerd naar Rusland, Egypte, India, Japan, Zuid-Korea, Maleisië, Indonesië, Doubai, Yemen, Bosnië-Herzegovina, Brazilië, Italië, en andere landen en gebieden, en een groot aantal klantenbezoek elke maand.
Ongeveer ons
Ons de Machinesco. van Fabriekszhengzhou YuXi, Ltd is een industriële en handel drijvende onderneming die R&D, productie en verkoop integreren. Het veroorzaakt en verkoopt grote, middelgrote en kleine reeks van bouwmaterialenmateriaal, milieubescherming materiaal en nieuw energiemateriaal. Wij hebben een gestandaardiseerde fabriek die een gebied van tientallen duizenden vierkante meters behandelen.
FAQ
1. Wat is uw minimumordehoeveelheid, kan u me steekproeven verzenden? Onze minimumhoeveelheid is 1 reeks, aangezien ons product machinesmateriaal is, het is moeilijk om u steekproeven te verzenden, echter, wij kan u een welkome catalogus verzenden, warm u komen ons bedrijf bezoeken. 2. Wat is de levertijd van uw machine? In het algemeen, is de levertijd van onze machine ongeveer 30 dagen, zal de aangepaste machine als onderhandeling met onze cliënten worden geleverd. 3. Kan de machine als onze behoefte, zoals gezet op ons embleem worden aangepast? Zeker kan onze machine worden aangepast aangezien uw behoefte, Gezet op uw embleem ook beschikbaar is. 4. Aangezien de het verschepen periode oud, hoe zal nemen kunt u de machine niet ervoor zorgen zal gebroken worden? Onze machine is verpakte film, de machine kan ervoor zorgen aan onze klant regelmatig worden geleverd, zullen wij de staaldraad gebruiken om de machine met de container te bevestigen., 5. Kon ik welke betaling door uw bedrijf zal worden goedgekeurd weten? Tot dusver zijn 100%T/T vóór verzending en 30%-de storting door T/T, saldo wordt door L/C wordt betaald betaald die beschikbaar. 6. Ongeveer de naverkoopdienst, hoe kunt u de oplossen problemen die op tijd van uw klant overzee voorkwamen? De garantie van onze machine is normaal 12 maanden, tijdens deze periode, zullen wij internationale uitdrukkelijk onmiddellijk, schikken om de vervangingsdelen ervoor te zorgen zo spoedig mogelijk te leveren. 7. Na het plaatsen van een orde, zult u de installatie van de machine momenteel schikken? Alle machines zullen goed vóór geleverd worden getest, zo bijna van hen kan direct worden gebruikt, ook zal onze machine is gemakkelijk om worden geïnstalleerd, als u de klant onze hulp nodig heeft, wij verheugd zijn om de installatie te schikken, maar al kosten zullen worden geladen door u zijn.
Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : James
Resterend aantal tekens(20/3000)